Zomerschool Samen 10+

De Samen10+ Zomerschool 2016 is van 1 t/m 12 augustus (week 4 en 5 van de zomervakantie) voor kinderen van groep 1 t/m 8.

De Zomerschool van 2016 biedt weer een spannend programma, waar kinderen veel leren en vooral echt WIJZER worden. De Samen10+ zomerschool is een school waar je leert met je hoofd, je hart en je handen. We onderzoeken en ontwerpen, we gaan overal naartoe, we proberen van alles uit, we leren kritisch denken met gevoel en respect voor anderen én we leren onze mening op te schrijven en te verdedigen. En natuurlijk maken we nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.
Dat is zo bijzonder aan de zomerschool van deze Samen10+ scholen: Het Startpunt, De Schreuderschool, de Prinses Marijke school, de Zuidwal, het Spectrum, de Voorsprong, het Galjoen, De Springbok en de Van Ostadeschool.

De groepen 1 en 2 leren alles over piraten. De groepen 3 en 4 verdiepen zich in avontureneilanden. De groepen 5 en 6 kijken naar gewoontes in andere landen en culturen en leren over robots en ze gaan natuurlijk zelf programmeren (met robots!) De groepen 7 en 8 leren in week 1 over hun ‘eigen’ DNA en erfelijkheid en in week 2 over (junk)food &food of the future. (= eten van de toekomst). Met deze groepen gaan we ook ontwerpen en printen met een echte 3D-printer!

Alle groepen hebben een eigen thema:

NATUURLIJK WERKEN WE WEER SAMEN MET DE TECHNISCHE UNIVERSITEIT VAN DELFT.

We hebben plek voor 260 leerlingen. Dat lijkt veel, maar omdat er veel scholen meedoen verwachten we snel vol te zitten.  In de komende weken hoort u er via de school van uw kind meer over en op 17 februari sluit de inschrijving. Na de voorjaarsvakantie hoort u of uw kind geplaatst kan worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord